Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen A-Z Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen
Home - Home Loopkalender - Virtuele Loopwedstrijden - Bekkevoort Loopt
Bekkevoort Loopt van Zaterdag 20 juni tot en met Zaterdag 27 juni 2020
Uitslagen

Info & Inschrijving
Doordat de "gewone" Bekkevoort Loopt niet kan doorgaan wegens de coronamaatregelingen, zal er dit jaar een virtuele Bekkevoort Loopt plaatsvinden. Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht via email virtuele.bekkevoortloopt@wouters-smeets.be Inschrijven kan vanaf nu tot het einde van de actie Zaterdag 27 juni 2020. Stuur voornaam, naam, geslacht, geboortedatum, adres, gsm-nummer en afstand door naar virtuele.bekkevoortloopt@wouters-smeets.be
Reglement deel 1
Iedere deelnemer krijgt 1 week de tijd om dit segment te lopen (van zaterdag 20.06.2020 22u tot zaterdag 27.06.2020 22u)
Het startuur van de run moet binnen de hierboven vermelde periode liggen

Er zullen Strava segmenten van de Bekkevoortjogging 5km & 10km aangemaakt worden die gevolgd moet worden.
Het startuur van de run moet binnen de termijn van de actie liggen.
De gelopen run moet op Strava openbaar geplaatst worden (strava - activiteit bewerken - privacy-instellingen - zichtbaar voor: iedereen) en moet de naam “Bekkevoort Loopt 2020”, "Weefbergrun 2020 8km" of "krijgen.
Gelieve steeds rekening te houden met de huidige veiligheidsmaatregelingen ivm afstand houden en het lopen in groep.
• Een deelnemer kan kiezen tussen 5km (1 ronde) & 10km (2 rondes)
Lees hieronder verder

Uitstekend dempende loopschoenen: Vergelijk Prijzen    Tot 45% korting op Loopschoenen     Loopschoenen Kopen

Reglement deel 2
Een deelnemer kan zowel de 5km en 10km lopen maar dit moeten 2 aparte runs zijn (met verschillend startuur) en er moet voor elke run apart ingeschreven worden.
• De deelnemer neemt voor het begin van zijn loop een foto van zichzelf (selfie) op de startplaats & stuurt de foto door naar virtuele.bekkevoortloopt@wouters-smeets.be
(foto doorsturen ten laatste zat 27.06.2020 24u). Deze foto’s zullen geplaatst worden op de sociale media.
-De Top 3 van elke klassement (man 5km, vrouw 5km, man 10km, vrouw 10km) zullen bekend gemaakt worden op sociale media • Elke deelnemer is steeds verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van anderen.
• De organisatie kan op geen enkel moment aansprakelijk gesteld worden.
• De deelnemer respecteert de wegcode en neemt geen onnodige risico’s die de eigen veiligheid en de veiligheid van zijn medemens in gevaar zouden brengen.
• De deelnemer die zich inschrijft gaat autmatische akkoord met het reglement. Elke overtreding van het reglement zal zorgen voor diskwalificatie & schrapping in de uitslag.
• De resultaten van de virtuele Bekkevoort Loopt 2020 zal zo snel mogelijk online geplaatst worden op de sociale media na het einde van de actie.

Belangrijk:
• De omloop zal afgepijld worden en kan door iedereen vrij gelopen of gewandeld worden, dit om het bewegen te bevorderen & de gezondheidstoestand op pijl te houden
© Renzo Vanhoorelbeke