Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen Nieuwsbrief
Home - Home Loopkalender - Virtuele Loopwedstrijden - Kerstcorrida Deerlijk
Virtuele Coronida Deerlijk van Dinsdag 1 december tot en met Donderdag 31 december 2020
Duizenden lopers en een veelvoud aan supporters samengepakt in het centrum van Deerlijk: Het is een jaarlijkse traditie die Kerstcorrida heet, maar dit jaar ook gebukt gaat onder het coronavirus. Omdat de gezondheid van elke loper, toeschouwer en medewerker primeert hebben wij na overleg met het gemeentebestuur, de politie en de scholen De KIM & De SAM beslist om op 20 december geen fysieke wedstrijd van de Corrida te laten doorgaan.
En toch zal er gelopen worden. Het bestuur van de Kerstcorrida heeft niet stilgezeten en stelt u met plezier de Kerstcoronida voor. Vier looproutes van 5, 8, 10 en 15 kilometer die starten en eindigen in het centrum van Deerlijk en waarbij onze hoofdsponsors u doorheen onze gemeente loodsen. Parcours die netjes uitgestippeld staan en u de hele maand december op eender welk moment kan belopen, helemaal coronaproof. Alle info vind je op Facebook pagina Kerstcorrida Deerlijk. We dagen jullie dan ook uit.

Tot 45% korting op Loopschoenen     Tot 25% korting Bj√∂rn Borg Sportkleding

Informatie
Laat ons weten dat je de Coronida gelopen hebt door een foto te plaatsen van je looptocht op onze facebookpagina Kerstcorrida en val alsnog in de prijzen.
Onder de verschillende deelnemers zullen we enkele leuke prijzen verloten. En wie toch wat competitie zoekt en vriend en vijand het virtuele vuur aan de schenen wil leggen, kan de parcours ook vinden in de sportapp Strava.
Wie graag ook een vrijblijvende bijdrage hiervoor geeft ten voordele van het goede doel De Kim & De SAM, die zal dat ook kunnen. Ook wij zullen de ambiance van de Kerstcorrida in de Deerlijkse straten missen. Maar we laten de moed niet in de sportschoenen zinken en hopen jullie op deze manier warm te houden voor de Kerstcorrida van 2021.
© Renzo Vanhoorelbeke