Loopkalender & Uitslagen

Home Loopschoenen Kopen Per Regio Marathons Veldlopen Atletiek Nederland Uitslagen Looptips Links Loopwedstrijd Toevoegen Nieuwsbrief
Home - Home Loopkalender - Virtuele Loopwedstrijden - Sinksenrun Goes Virtual Scherpenheuvel
Sinksenrun Goes Virtual in Scherpenheuvel-Zichem van Zaterdag 23 mei tot en met Zaterdag 30 mei 2020
Uitslagen

2020

Inschrijven
Je kan gratis deelnemen, maar inschrijving is verplicht door te mailen naar virtuele.sinksenrun@wouters-smeets.be
Inschrijven kan vanaf tot het einde van de actie. Stuur voornaam, naam, geslacht, geboortedatum, adres, gsm-nummer door naar virtuele.sinksenrun@wouters-smeets.be
Reglement
Er zal een Strava segment van de Sinksenrun 5km en Sinksenrun 10km aangemaakt worden die gevolgd moet worden.
Iedere deelnemer krijgt 1 week de tijd om dit segment te lopen (van zaterdag 23.05.2020 22u tot zaterdag 30.05.2020 22u)
Het startuur van de run moet binnen de termijn van de actie liggen.
De gelopen run moet op Strava openbaar geplaatst worden en moet de naam “Sinksenrun 2020” krijgen.
In verband met de huidige veiligheidsmaatregelingen en om iedereen evenveel kans te geven, mag er enkel solo gelopen worden dus met 1,5 meter afstand volgens de coronamaatregelen
Een deelnemer kan kiezen tussen 1 ronde van 5km of 2 ronden van 10km
Binnen de termijn van de actie telt enkel de eerst gelopen run mee voor het klassement. Indien iemand meerdere keren een afstand loopt, telt enkel de eerst gelopen poging mee.
Een deelnemer kan zowel de 5km als de 10km lopen maar dit moeten 2 aparte runs zijn (met verschillend startuur) en er moet voor elke run apart ingeschreven worden.
De deelnemer neemt voor het begin van zijn loop een foto van zichzelf of selfie op de startplaats & stuurt deze door naar virtuele.sinksenrun@wouters-smeets.be (foto doorsturen ten laatste zat 30.05.2020 24u). Deze foto’s zullen geplaatst worden op de sociale media zoals facebook.

Tot 45% korting op Loopschoenen     Tot 25% korting Björn Borg Sportkleding

Klassement
De 3 eerste van elke klassement (man 5km, vrouw 5km, man 10km, vrouw 10km) zullen bekend gemaakt worden op sociale media.
De 1ste van elk klassement zal een prijs krijgen. Daarnaast zullen er nog andere beloningen verloot worden onder de deelnemers.
Elke deelnemer is steeds verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en ook voor de anderen.
De organisatie kan op geen enkel moment aansprakelijk gesteld worden.
De deelnemer respecteert de wegcode & neemt geen onnodige risico’s die de zijn eigen veiligheid of de veiligheid van zijn medemens in gevaar zouden brengen.
De deelnemer die zich inschrijft automatisch gaat akkoord met het reglement. Elke overtreding van het reglement zal zorgen voor diskwalificatie en het niet opgenomen worden in de uitslag.
De uitslag van de virtuele sinksenrun 2020 zal zo snel mogelijk online geplaatst worden op de sociale media na het einde van de run.
Opmerking:
Het parcours zal afgepijld worden en kan door iedereen gelopen of gewandeld worden.
© Renzo Vanhoorelbeke